DezenfektanlarDijital Basınç Şalteri

Ultraviyole Cihazı Nedir ? Ulv Cihazı 2024

Merhabalar bugün ki yazımızın konusu ultraviyole cihazı UV Virüs Ve Bakteri Önleyici. Çünkü bu korona günlerinde,  hastalıkların hat safhada olduğu bir dönemdeyken temizliğe ve tedbire daha fazla dikkat etmemiz ve önlem almamız gerekir.

Bizim bu temel ihtiyacımızı karşılayacak ve bunu hızlı bir şekilde yapabilecek tek ürün diyebiliriz peki UV ışını nedir?

Bu Cihaz Neden kullanılmalı? Nasıl kullanılmalı? Nelere dikkat etmemiz gerekir? Tabi ki bunlardan bahsedeceğiz…

Ultraviyole Işını?

Bu ışın aynı zamanda bir kaynak olduğundan havada ki ve katı yüzeylerdeki Mikroorganizmalar(Virüs, Bakteri, Mantar)vb. Olsun Basit Organizmalar(Örümcek, Böcek, Bit, Pire, Haşerat) olsun hepsini steril ederek yok eder.

Neden UV Cihazı?

Bu ürün diğer kullandığımız dezenfektan işlemlerine göre sizlere daha kolay ve daha hızlı bir çözüm sunuyor ve sterilizasyon işleminden  %99 emin olabileceğiniz bir ürün ayrıca siz telefonunuzu kredi kartınızı klavyenizi paralarınızı sürekli olarak dezenfekte edemezsiniz ama bu ışın kaynağından dolayı bunu kolaylıkla ve kısa süre içerisinde mor ışığıyla edebilir.

Biliyor Muydunuz?

Bugün Dünya çapında yaklaşık 250.000 adet UV Sistemi ile yılda yaklaşık 70.000 ton klor tüketimini önlemekte

Ultraviyole Cihazı Nasıl Ve Nerde Kullanılmalı?

Her Yerde Kullanabilirsiniz 50m²ye kadar bulunduğunuz alanın tavan kısmında kullanabilirsiniz elle 10 cm uzaklıktan 5 saniye boyunca kıyafet, ayakkabı, ambalaj, kumanda, telefon, bilgisayar, masa, para, kredi kartı vb. birçok üründe kullanım sağlayabilir mutfak ve banyoda yarım saat diğer alanlarda 10 dakika yeterli olacaktır.1000 saatlik ömrü vardır

Nelere Dikkat Etmem Gerekiyor?

  • Kırma, Sökme, Parçalama kesinlikle yapmayalım.
  • Temizliği için kuru bez kullanalım.
  • Kullandıktan sonra bulunduğumuz ortamı havalandıralım.
  • Çöpe değil geri dönüşüme atalım

Ürünü incelemek İçin

ultraviyole cihazı incelemek ve satın almak için tıklayınız. Daha fazla dezenfektan konusunda bilgi almak için tıklayınız.

İnstagram

Kampa İnstagram Hesabı mutlaka takip edin.

İletişim İçin Whattsapp Hattı : 0549 441 01 33

Başa dön tuşu