Dezenfektanlar

ULV-Ultra Low Volume Dezenfektan Ve İlaçlama

Dezenfektan Ve İlaçlama Nedir ? Merhabalar bugün ki yazımda sizlere ULV(ULTRA LOW VOLUME) Dezenfektan Ve İlaçlama Cihazını tanıtacağım tabi ki öncesinde neden muhteşem bir ürün olan ULV dezenfektan ve temizleme cihazı olduğu hakkında fikir vereyim dedim.

Öyle bir şey düşünün ki bu sizin tüm odanızı, evinizi, okulunuzu, yurdunuzu, fabrikanızı kısa sürede basit, kolay ve hızlı bir şekilde ilaçlasın minimum üründen maksimum alana püskürtme sağlayarak ilaçlama ve dezenfekte işlemini gerçekleştirsin var mı daha ötesi diyerek tanıtımıma başlayayım…

Dezenfektan Ve İlaçlama ULV(Ultra Low Volume)?

Minik bir püskürtme alanından haşeratlardan tutun gözünüzün görmediği mikroorganizmaları bile kısa bir sürede, kalıcı bir yöntemle ortadan kaldırsın…

Neden ULV Dezenfektan Ve Temizleme Cihazı?

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) dezenfekte işlemlerinde en başarılı cihaz olarak ULV Dezenfektan İlaçlama Ve Temizleme cihazı olduğunu tespit edip tavsiye etmesi, 9 ile 49 mikron arasındaki boyutlarda parçalayarak ve havada 4-8 saat askıda bırakarak tavandan yere kadar bütün alanı dezenfekte edebilmektedir. ULV cihazı ile yapılan dezenfeksiyon uygulamaları, dezenfektanı tüm alana yayarak gözle görülemeyen canlıları yok eder.

Ulv 1600 watt motor

Ulv dezenfektan makinasında kullanılan motorlarımız %100 bakır sargılı, uzun ömürlü motorlardır. 1 Yıl motor garantisi mevcuttur.

Ulv soğuk sisleme cihazımızda dezenfektan işlemini yaparken sisleme yoğunluğunu ayarlamak için ayar vanası bulunmaktadır. Kolay ulaşılabilir ve ayarlanabilir bir şekilde konumlandırılmıştır.

Ulv cihazı ayar vanası
Ulv cihazı tutma kolu

Ulv dezenfektan makinası on-off butonu cihazı tek elle kullanma imkanı veren, tutma kolu ucuna konumlandırılmıştır. Tek parmak haraketiyle cihaz açılıp kapatılabilir. On-off butonu ışıklı olduğu için cihaz çalıştığını göstermektedir.

Ulv dezenfektan cihazlarımızda püskürtme gövdesinin yüksekliği ayarlanabilmektedir. Kullanım kolaylığı açısından 45 derece aşağı yukarı olarak açısı ayarlanabilir.

Dezenfektan Ve İlaçlama Temizleme
Dezenfektan Ve Temizleme

Tank denge sistemi, ULV DEZENFEKTAN İLAÇLAMA VE TEMİZLEME cihazında dezenfektan işlemi yaparken makinayı aşağı yada yukarı tuttuğunuzda tank sabit yatay konumda kalarak cihazın hava yapmasını engeller. Ayar vidalarını biraz gevşek bırakmak bu özelliği kullanmak için yeterlidir.

  • Dezenfeksiyon İşlerinde
  • Haşere İlaçlama İşlerinde
  • Nemlendirme İşlemlerinde
  • Koku Giderme İşlemlerinde vb. alanlarda güvenle kullanılabilir.

Ürünü güvenilir alışveriş sitemiz üzerinden satın almak için ULV Cihazı tıklayınız. Ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Başa dön tuşu