Hizmetlerimiz

Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri ülkemizin ve dünyanın önde gelen üreticilerine ait, her türlü akışkan için pompa ve hidrofor sistemleri ile tesisat ekipmanlarının ana bayi, yetkili mümessilliği ve yetkili servisliğini üstlenmiştir.

1.ÜRÜN SATIŞ VE KEŞİF

“Dünya markaları tek çatı altında”

Pompa ve hidrofor sistemleri ile tesisat ekipmanlarınızın ihtiyacınız için üstün kalite, fonksiyonel ve ekonomik çözümler sunmak temel ilkemizdir.

Deneyimli kadromuz satış öncesi keşif hizmeti ile ilk yatırım ve işletme maliyetlerinizi optimize ederek ihtiyacınız olan en doğru ürün ve sistemleri seçmeniz için hazırdır.

2.TEKNİK SERVİS

“Yalnız bırakmıyoruz”

Firmamızın satışını yaptığı ve ya tarafınızdan temin edilmiş yerli ve ithal markalara teknilk servis hizmeti verilmektedir.

Yerinde tamiri mümkün olmayan ürünler servis atölyemize alınmaktadır. Test merkezimizde sızdırmazlık, debi ve basın. Testlerine tabi tutulan ve revizyon süreci tamamlanan ürünler orijinal rengine boyanarak sevk edilmektedir.

3.TAAHHÜT VE MONTAJ

“Hatasız montaj için yanınızdayız”

Pompa ve hidroforlarda montaj işlemleri profesyonel ekibimiz tarafından teknik kurallara ve uluslararası standartlara uygun olarak yapılmaktadır. Doğru ürünü seçmek kadar bu ürünlerin uzun ömürlü fonksiyonel ve ekonomik tesisat ekipmanlarının seçiminin de büyük önem taşıdığının bilincinde olan ekibimiz süpervizörlük hizmeti de vermektedir.

4.PERİYODİK BAKIM

“İlk günkü gibi çalışması için”

İşletmeler, kurumlar, konutlar ve diğer tesislerdeki pompa, hidrofor, dalgıç ve yangın pompa grupları, havuz pompaları, blower, vakum, proses ekipmanları ve kumanda sistemleri için aylık yada yıllık bakım hizmeti vermekteyiz.

Periyodik bakım yapığımız müşterilerimize 365 gün öncelikli hizmet ve iskontolu yedek parça imkanı sunmaktayız.

Periyodik bakım yaptırmak işletme maliyetlerinizi düşürür ve sözleşme kapsamındaki ürünler için tüm sorumluluğu firmamıza verir.

5.MOTOR BOBİNAJ

“Düşük maliyet yüksek kalite”

Bobinaj bölümünüze ulaşan arızalı motorlar ithal emaye bobin telleri ve izalasyon malzemeleri sarılmaktadır. Test standartlarına göre kaçağı ve elektiriksel performans etkileşimlerinden geçirilip en kısa sürede müşterilerimize teslim edilir.

Her güç ve marka AC-DC elektirikli motor, hidrafor, dalgıç pompa, drenej pompası, sirkülasyon pompası, santrifüj pompalar ile blower ve vakum pompalarına ait motorlar standartlara uygun olarak yüksek kaliteli malzemler ile en hızlı ve ekonomik şekilde sarılır ve tamir edilir.

6.YEDEK PARÇA

“Üretiminiz kesintiye uğramasın”

Bir çok marka ve model için kapsamlı stoğumuz, hızlı ve ekonomik yedek parça temin imkanımız, işletmenizin veya konutunuzun ihtiyaçlarına kesin cevap vermenize imkan sağlamaktadır.

Firmamız orijinal yedek parça kullanım ve temini ilkesini benimsemiştir.

Vasıfsız ve düşük kaliteli yedek parçaların uzun vadede ürün tamir ve maliyetini arttırdığı bilinciyle hareket eden firmamız pompa imalatçıları ve ithalatçıları dışındaki kanallardan ürün alımı yapmamaktadır

Başa dön tuşu