Kampa Pro 3 Çift Yönlü Petek Temizleme Makinası


Bu makalemizde Kampa Pro 3 petek temizleme makinalarından çift yönlü modeli anlatacağız. Bir önceki makalemizde Pro-2 modelimizi anlaşmıştık. Genel anlamda Pro-1 ile aynı özelliklere sahip fakat bu modelimizde Çift yön yani ters yıkama özelliği mevcut. Makinamızın genel özelliklerini kısaca özetleyecek olursak;

-%100 yerli üretim ve sürekli yedek parça temini ile piyasaya sürdüğümüz ürünümüz kusursuz bir şekilde makina basıncını sistemdeki zorlamaya göre otomatik olarak ayarlamaktadır manüel müdahaleye gerek yoktur.

-Kampa Pro 3 petek temizleme makinesi ergonomik yapısıyla kolay kullanım imkanı ve şık yapısıyla işinize profesyonellik katın.

-Kampa Pro 3 makinamızın son derece şık bir görünümü vardır, temizliğe gittiğiniz yerlerde profesyonel bir imaj bırakırsınız,
19 kg ağırlığı bulunmaktadır ve kimyasala dayanıklı olarak komple polietilen plastik gövdeden üretilmiştir. Gövdenin et kalınlığı yarım santimetredir düşme ve çarplamarda kırılma çatlama gibi sorunlar yaşamazsınız.
Üst kapak kısmı 22 santimetre genişliğindedir, modern görünümlü şık bir kapak kullanılmıştır ve kilit sistemi mevcuttur.

-Kapağın altında sepet filtresi bulunmaktadır çok pratik bir şekilde çıkartılıp temizlenebilir ayrıcı makine çalışırken kapağı açıp kirliliği kontrol edebilirsiniz.

Kampa Pro 3 Petek temizleme makinesi ekipmanları

Kampa Pro 3 Termometreli

Ön tarafında termometre sıcaklık göstergesi bulunmaktadır, sıcak su ile temizlik yapıyorsanız suyun sıcaklığını kontrol edebilirsiniz. Termometre makine üzerine gömme bir şekilde monte edilmiştir makinanın düşme yâda darbe alma durumunda zarar görmez.

-Evet makinanın arka kısmına gelecek olursak, start-stop açma kapama düğmesi bulunmaktadır bu düğme su geçirmez bir ışıklı düğmedir.

-Düğmenin yanında basınç göstergesi manometre yer almaktadır makinanın kaç barda çalıştığını gösterir buradan sistemde tıkanıklık olup olmadığını tespit edebiliriz.

Normal bir dairede basınç göstergesi 1,5-2 bar arasındadır. Merkezi sistemlerde borular dar olduğu için basınç değeri artabilir. Makine bar basıncını kendisi otomatik olarak ayarlar. Tıkanıklık durumunda max. 4 bara kadar çıkabilir.


-Orta kısımda ise makinanın gidiş ve dönüş bağlantı kısımları bulunmaktadır. Radyatör gidiş ve dönüş hortumları bu kısımlara bağlanmaktadır.

Çift yön vanası, sistem içerisinde dönen suyun akış yönünü terse çevirerek daha detaylı bir temizlik yapılmasını sağlamaktadır. Makine çalışırken vanayı çevirdiğimizde suyun akışı bir anda terse döndüğü için, peteklerin içini karıştırır, bir noktada biriken kirlilik varsa dağıtır ve daha fazla kireç ve tortu sökülmesini sağlar. Tek yönlü makinalara göre %26 oranında daha iyi bir temizlik yapmaktadır.

– Kampa Pro 3 en alt kısmında ise temizlik bittiğinde makinenin içindeki sıvıyı boşaltmak için tahliye vanası bulunmaktadır.

-Makinamızla birlikte 3 adet hortum gelmektedir 2 adet 2,5 metrelik radyatör bağlantı hortumu 1 adet 3 metrelik tahliye hortumu.

Hortum uçlarında kulaklı oynar başlıklı rekor kullanılmaktadır bu sayede anahtar kullanmaya gerek olmadan hortumları elle söküp takabiliyoruz. Ayrıca makinanın zorlanmadan bol sıvı aktarabilmesi için ¾” geniş hortumlar kullanılmıştır.

-Makinamızın en önemli parçası olan pompa kısmına makinamızda 0,60 kw 0,80 hp gücünde plastik gövdeli jet pompa kullanılmaktadır bu pompa 4 bar basınç yapabilir ve 60 litre /dakika sıvı aktarabilir. Motor bakır sargılıdır ve aynı zamanda termik korumalıdır makinamız için özel üretilmiş bir motordur.

Petek temizleme makinamızda kullanılan pompanın plastik gövdeli olmasının sebebi temizlik yaparken içerisinden geçecek olan kimyasal ve tortuların pompa kısmını aşındırmaması içindir. Çünkü kimyasal ve tortular metal gövdeli motorları aşındırarak basıncının ve debisinin düşmesine ya da arıza yapmasına sebep olur.

Bu şekilde arızalar yaşamadan müşterilerimiz makinaları uzun yıllar kullanabilsin diye plastik gövdeli olarak üretiyoruz. Kampa Pro3 e kadar güveniyoruz ki motor yanması da dahil olmak üzere makinalarımıza 2 yıl tam garanti veriyoruz.

Kampa Petek temizleme makinalarında 4 farklı model bulunmaktadır. Pro 3 modeliyse 4 bar basınca sahip Çift yönlü tesisat temizleme yapabilen bir makinadır. Aynı zamanda 60 litre dakika su debisi bulunmaktadır.

Bu ne anlama gelir?
4 bar basınç demek dikeyde sıvıyı 40 metre yüksekliğe taşıyabilecek bir güç demektir. Buda petek temizleme makinesi kombi temizliğinden başlayarak normal dairelerin temizliğini, yerden ısıtma sistemlerinin temizliğini ve hatta dublex, triblex ve villa tarzı büyük mekânların da temizliğini yapabilecek güçte bir makine demektir.

Aynı zamanda bu makine ile oto radyatör temizliği, boyler ve chiller temizliği yapmanız mümkündür. Motorun su basıncı temizleyeceğiniz tesisatta sıvıyı hızlı bir şekilde sirkülasyon yapabilecek ve zorlanmadan çevirebilecek güçtedir.

Kampa Petek Temizleme Makinalarına Kampa Web Sitesi den ulaşabilir, 444 5 622 numaralı Çağrı merkezimizden bize ulaşarak ürünler hakkında bilgi, destek, sikayet ve önerilerinizi iletebilirsiniz. 
Yine sormak istediklerinizi yorum kısmına yazarsanız buradan memnuniyetle cevaplarız.

Ustalarımızın temizlik sırasında çekilmiş fotoğraflarına ulaşmak için petektemizlememakinesi.com u ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca;

Kombi temizliği,

Petek temizliği,

Merkezi sistem temizliği,

Yerden Isıtma sistem temizliği için makalelerimizden faydalanabilirsiniz…

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu