Einhell Power X-Change Sistemi Nedir? 2023

Einhell Power X-Change akü ve şarj cihazlarını hakkında bilgi vermeye başlamadan memnuniyetimizi bildirmek isteriz. En iyi akü şarj cihazı ürünleri için tıklayın.

Mobilya, tesisat, alçıpan, inşaat, el işçiliği hobileri olanlar vb. buraya.

Kullanışlı ve pratik akü sistemleri ile iş yaşantınızı biraz daha kolaylaştırmanız mümkün. Bu ürünlerin çıkış noktası, her elektrikli el aleti için ayrı bir şarj edilebilir pile sahip olmanıza gerek olmamasıdır. Yani bir change akü farklı ekipmanlarda kullanılabilir.

Power X-Change serisi ürünlerini, olgunlaşmış akü platformu ismi ile adlandıran firma, son teknoloji ürünü yüksek kaliteli li ion akü hücreleri ile donatmış ve 18 v v.b. uzun ömürlü akü sistemidir.

Power X-Change Aküler Nasıl Çalışır?

Einhell akülü el aletleri akülü satıldığı gibi bazıları aküsüz olarakta satılmaktadır. Power X-Change ürünlerinden aküler kullanmak isterseniz aküsüz el aletlerini tercih etmenizi öneririm.

Einhell aküler; vidalama, matkap, taşlama, sıkma, testere, zımpara, kesöe, testere, süpürge, kompresör, aydınlatma gibi makinalarda ortak kullanılan ürünlerdir.

Bir akü satın aldığınızda diğer Einhell ürünlerinde de kullanabilirsiniz.

İş yükünüz ne olursa olsun, ihtiyacınız olan tüm gücü size verebilecek olan 2 Ah, 2,6 Ah, 4 Ah veya 5,2Ah Lion akü seçenekleri bulunmaktadır.

Aküler gerçekten hızlı doldurulur.

  • 2 Ah için sadece 40 dk,
  • 2,6 Ah için 55 dk ve
  • 4 Ah için 80 dakika
  • 5,2 Ah 100 dk da dolar.

Yenilikçi 18v çiftli paket batarya sistemi aynı zamanda iki bataryanın paralel olarak kullanılmasına izin veriyor. Ayrıca kablolu cihazlardan daha ucuzdurlar. Kablosuz olması sebebi ile daha özgür hareket etmenizi sağlar.

Power X-Change Ürünler

Einhell Power X-Change Aküler

Her geçen gün Einhell yeni ürünlerini yelpazesine eklemeye devam ediyor. Fakat şuan sadece aşağıdakiler bulunuyor.

Einhell Power X-Change Aküler

  • Einhell Power X-Change Akü 18V 2,0 Ah Li-ion: 18V – 2.0 Ah kapasiteli Li-ion şarj edilebililir evrensel akülerdir.
  • Einhell Power X-Change Plus Akü 18V 2,6 Ah Li-ion : 18V – 2.6 Ah kapasiteli Li-ion şarj edilebililir evrensel PLUS akü.
  • Einhell Power X-Change Akü 18V 4 Ah Li-ion : 18V – 4.0 Ah kapasiteli Li-ion şarj edilebililir evrensel akü.
  • Einhell 18V 5,2 Ah P-X-C Plus Akü : 18V – 5,2 Ah kapasiteli Li-ion şarj edilebililir evrensel akü.

Power X-Change Şarj Cihazları

  • Einhell 18V 6A Power-X-Boostcharger Hızlı Modlu Şarj Cihazı : Einhell P-X-C serisi aküler için 6 A’lik ultra hızlı şarj cihazı Power X-Boostcharger.
  • Einhell 18V 3A Power-X-Twincharger İkili Şarj Cihazı : Einhell P- X-C Akü Sistemindeki tüm ürünlerle uyumlu 18V/30 dakika Hızlı Şarj Cihazı.
  • Einhell 18V 3A Power-X-Change Şarj Cihazı : Einhell P-X-C Akü Sistemindeki tüm ürünlerle uyumlu 18V/30 dakika Hızlı Şarj Cihazı.

Hırdavat ve tesisat malzemeleri hakkında detay bilgi için tıklayınız. Einhell CE-BC 4M Akıllı Dijital Akü Şarj Cihazı incelemek ve satın almak için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu