Sanayi Tipi Vantilatörler

Açık Alan Serinletme İp Uçları 2023

İşletmeniz yaz sıcaklarına hazır mı? Restoran, kafeterya, çay bahçesi için açık alan serinliği ip uçları tam size göre. Açık alan serinletme sistemleri kurtarıcı bir çözüm.

Özellikle yaz mevsiminde müşteriler kapalı alanda oturmak istemezler. Açık alanda ise sıcaklık biraz bunaltıcı olabilir.

Bireysel olarakta düşünürsek, bahçe ve verandalar, aile bireyleriniz ve arkadaşlarınızla yemek yiyip, sohbet edeceğiniz yer. Bazen güneşlenmek isteyeceğiniz dış mekanlar için açık alan serinletmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Sevdiklerinizle birlikte, yaz mevsimini rahat geçirmenizin bir kaç formülü vardır. Sıcak havayı yaşam alanlarınızdan uzak tutmak için aşağıdaki ip uçlarını deneyin.

Açık Alan Serinletme için Gölgelik, Şemsiye, Veranda Kullanın

Açık alan serinletme ipuçları
Dekoratif gölgelikler ile bahçelerinize hayat verebilirsiniz.

Bireysel kullanımlar ve işletmeler için bahçe, havuz başı, park gibi yerlerde gölgelik, şemsiye ve veranda kullanmak gerekir. Güneş ışınlarından gelen ısı bir nebze olsa kesilmiş olur. Gölgeli alanlar her zaman daha serin olur.

Açık alan serinletme
Özellikle havuz başı ve işletmeler için geniş şemsiyeler oldukça kullanışlı.

Bu ürünleri bir kere temin ettiğinizde enerjiden de tasarruf etmenizi sağlar. Elektrik yada su tüketmez. Düşük maliyetlidir. Gölgelik olarak bilinen bu malzemeler, açık alan serinletme için en ekonomik çözüm.

Portatif ve kolay kullanımlıdır. Tasarım ve malzeme kalitesine bağlı olarak fiyatları değişkenlik gösterebilir.

Veranda ile açık alan serinletme
Evler için verandalar oldukça önemli bir serinletme yöntemi. Üstelik ömürlük.

Üstelik bütün aile bireyleri ve müşterilerin daha keyifli vakit geçirmesine olanak sağlar. Açık alan serinletme sistemleri ile güneşin zararlı ışınlarından korunmuş, yanma korkusu olmadan anın tadını çıkartabilirsiniz. Çocuklar oyun oynarken, sizler sohbet etmenin keyfini yaşarsınız.

Su Buharlı Vantilatörler İle Ferahlatan Fırsatlar

Sulu vantilatör ile açık alan serinletme
Su buharlı vantilatörler ile müşterilerinize ferah bir hava sağlayın.

Sulu vantilatörler, esnek ve ekonomik fiyatlarıyla açık alan serinletme için oldukça avantajlı ürünler. Özellikle açık alan serinletme sistemi kuracak bir bütçe ve alanınız yoksa mutlaka sulu vantilatörler değerlendirilmelidir.

Su buharlı vantilatörler, haznesindeki suyu minik zerreciklere ayırarak ortama yayar. Bu zerrecikler havadaki sıcaklığı emerek su buharına dönüşürler ve bunu yaparken havanın serinlemesine katkıda bulunur.

Açık alan serinletme için kullanılan en etkili sistem su sıcak değil soğuk olarak nozul ile üfleyen soğutma sistemi.

Sulu vantilatörler aynı zamanda havanın kurumasınıda engeller. Açık alan serinletme en iyi ve en ekonomik şekli, ortama yayılan su buharı havanın birkaç saniye içerisinde 3-8°C serinlemesini sağlar ve ortamdaki nispi nem oranını artırarak ferah bir ortam sağlar.

Serin su buharı üfleyen rahatlatıcı çalışma mekanizmasının tadına varın. En büyük özelliği ise açık alanlarda da serinleyebilirsiniz.

Su buharlı, sulu vantilatör ile açık alan serinletme

Güçlü fan fonksiyonu sayesinde, sis damla, hava akımı dışarı darbeler sıvı yüzeyinin buharlaşma hızını artırır, gaz elemanının yayılması hızlandırır, böylece su buharlaşması büyük ölçüde artar. Buharlaşan su zamanla, ısıyı absorbe ederek sıcaklığı azaltır.

Ortamda bulunan tozları azaltır ve havayı arındırır. Bu ürün yeni bir tasarım, makul yapısı ve çekici bir görünüme sahiptir. Üç adım değişken hız, atomizasyon ve gaz üfleme kullanıcılar tarafından ayarlanabilir.

Güçlü hava akımı, düşük gürültü, iyi soğuma, enerji tasarrufu, uzun süre kullanım ve mükemmel fonksiyona sahip açık alan serinletme için ideal.

Açık alan serinletme için duvar tipi ayaklı vantilatör
Kampa su buharlı vantilatörler ile farklı ihtiyaçlara farklı çözümler

Sulu vantilatör çeşitleri ; ayaklı ve duvar tipi olarak ikiye ayrılır. Ayaklı modeller açık alan serinletme için taşınabilir olması sebebi ile daha çok tercih edilir.

Duvar tipi sulu vantilatörler ise sabit bir yerde kullanılabilir. Kumandalı ve kumandasız seçenekleri mevcuttur.

Taşınabilir Soğutucu Klimalar

Taşınabilir soğutucu sistemler ile açık alan serinletme sistemleri

Açık alan soğutucu klimalar normal klimalar gibi havayı serinletmek için kullanılır. Düğün, fuar, kongre ve sergi gibi alanlarda tercih edilir. Açık alan serinletme için nemi soğutup gideren nem oranı azaltan tek soğutma çözümüdür.

Tüm dış mekan açık alan serinletme, soğutma yöntemleriyle karşılaştırıldığında en yüksek sıcaklık düşüşünü sağlayabilir. Fakat maliyet açısından pahalıdır. Aynı zamanda daha çok enerji tüketir.

Kafe, restoran, bahçe, kamelya için açık alan serinletme

Düğünler, partiler ve resepsiyonlar gibi özel etkinlikler, portatif iklimlendirmeden muazzam fayda sağlayan çadırlar kullanır. Ticari fuarlar, konferanslar ve geçici ofisler açık alan serinletme için soğutma açısından genellikle sınırlı imkanlara sahiptir.

Ancak müşterileri etkilemek ve onların rahatlığını sağlamak çoğu zaman bir şirketin özenine ve detaylara gösterilen dikkatin bir işaretidir. Konfor beklentileri bu tür olaylar için genellikle yüksektir ve açık alan serinletme için taşınabilir klimalar beklentileri karşılayabilir.

Açık Alan Serinletme ve Soğutma Sistemleri

Açık alan serinletme çeşitleri

Günümüzde dünya genelinde yaygın olarak kullanılan bu sistem, sisleme sistemi veya açık alan serinletme sistemi olarak bilinir. Açık alan serinletme için dış mekanların soğutulmasında kullanılan yöntemlerden biridir.

Havada yüksek basınçlı pompalar püskürtme memelerine su gönderir. Bu su partiküller halinde çevreye yaymak suretiyle damlama veya ıslanma olmadan bir sis tabakası oluşturulur. Sıcak hava ile çarpışma sonucu buharlaşarak havadaki sıcaklığı emer.

Bu şekilde ortam sıcaklığı dış mekanda 20 dereceye kadar düşebilir. Sistem az miktarda su kullanarak çalışır.

Sürekli bir su sirkülasyonu olduğundan, çevreye temiz su püskürtür. Bu nedenle, sistemin kullanıldığı açık hava serinletme sürekli bir hijyenik hava hakimdir.

Bu açık hava serinletme sistemi üreten şirketler genellikle paslanmayan malzeme kullandıklarından, soğutma sistemleri uzun yıllar kullanılabilir.

Açık alan serinletme modelleri

Dış mekan soğutma sistemleri, günümüzde restoran ve kafelerin dış mekanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Sıcak iklim koşullarında müşteri potansiyelini arttırmak, hem müşterileri hem de çalışanları için rahat bir ortam sağlamak isteyen yöneticiler için tercih edilen tek sistemdir.

Soğutma etkisinin yanı sıra, havada oluşturduğu buhar sayesinde sinekleri ve benzeri kanatlı zararlıları ortamdan uzak tutar. Ayrıca, sisteme eklenebilecek bazı ek parçalar kullanılarak çevre sürekli olarak hoş bir koku sağlanabilir.

Böylece, ısı, toz, kötü koku ve zararlılar önlenebilir ve bu sistemin kullanıldığı dış mekanlarda taze, temiz ve serin bir ortam yaratılabilir.

Sonuç olarak kapalı ortamlara ve klimalara esir olmayın. Açık alan serinletme yöntemleri ile hem kişisel konfor alanınızı genişletin hemde işletmelerinize daha fazla müşteri çekin. Ekonomik ve portatif olmasından dolayı sulu vantilatörler tercih etmenizi öneririm.

Avantajlı uygun fiyatlar ve anında kargo için endüstriyel su buharlı vantilatörler için Kampa’yı ziyaret edebilirsiniz. Dış ortam serinletme ve soğutma sistemleri sanayi tipi vantilatör hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Bir sonraki makaleden anında haberdar olmak için bültenimize abone olabilir, faydalı bulduysanız sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Soru ve görüşlerinizi yorum yaparak belirtebilir, 444 5 622 den teknik destek alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Günaydın kolay gelsin;
    Açık alandaki serinletme amaçlı kullanmayı düşündüğümüz Açık alan serinletme kliması üründen 1 adet alım yapmak isteriz ürün teslim süresi ve güncel maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz Saygılarımla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu