Dalgıç Pompalar, Su Dalgıcı, Kuyu, Sintine

Armut Tip Flatör Nedir? Nerelerde Kullanılır ?

Armut tip flatör atık su ve drenaj uygulamalarında pompanın susuz çalışmasını engellemek için üretilen cihazlardır. Atık su flatörleri, armut flatör konutlar ve endüstriyel tesislerde yer alan atık su sistemlerindeki sıvıların seviye kontrolünü sağlar.

Armut Tip Flatörlerin Diğer Flatörlerden Farkı Nedir ?

Normal tip sıvı seviye flatörleri; Depo, geniş kuyular yada belirli bir hacimdeki ve derinlikteki su birikintilerinde ki su seviyesinin artma ve azalmasına göre elektriksel kontak vererek bağlı olduğu pompa ve hidrofor gibi cihazları kontrol eden elektriksel bir kontrol elemanıdır.

Armut tip sıvı seviye flatörleri; Rögar suyu, yemekhane atık suyu, fosseptik kuyuları, endüstriyel atık sıvıları gibi içinde parçacık olan ve kimyasal olarak da agresif olan atık sular için üretilmiştir. Fosseptik sıvılarda çalışan seviye flatörlerinde sıkça yaşanan flatör takılması olayı bu tip özel flatörler de yaşanmamaktadır.

Normal tip sıvı seviye flatörleri kullanım alanları ;

Depo, geniş kuyular(keson kuyular) ve su birikintilerinde kullanılır.

Armut tip sıvı seviye flatörleri kullanım alanları ;

Konutlar ve endüstriyel tesislerde yer alan atık su sistemlerindeki sıvıların seviye kontrolünü sağlar. Atık su flatörleri farklı tasarımlı dış yüzeyi ile partiküllü ortamlarda sorunsuz çalışmakta herhangi bir takılma meydana getirmemektedir. Atık su ve drenaj uygulamalarında akışkan yoğunluğu fazla olduğu için daha ağır, asidik ortamlara dayanıklı, su içerisinde daha rahat yüzebilecek armut şekilli flatörler kullanılmaktadır.

Flatörlerimizi incelemek için bıraktığımız linklere tıklayabilirsiniz; Dalgıç pompalar hakkında detay bilgi için tıklayınız.

Armut tip flatörler; Element 40 Derece Açılı Çalışan Atık Sıvı Seviye Flatörleri – Element 90 Derece Açılı Çalışan Atık Sıvı Seviye Flatörleri

.

🚩Ürün seçimi ve teklif almak için ;
📳 444 5 622 ve 0549 441 01 33 nolu numaramızdan ulaşabilirsiniz.
📧 pazaryeri@kampa.com.tr
✅ KAMPA DEĞER KATAR…

.

#armuttipflatör #flatör #sıvıseviyeflatörü #kampaticaret #armuttipflatörnedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu