Hırdavat/Tesisat

En İyi Tilki Kuyruğu, Kemik Testeresi Hangisi 2023

Halk arasında kılıç testere, kemik testeresi bilinen tilki kuyruklarının bütçeye uygun ve en iyi tilki kuyruğu testere modeli Bavaria Bap 710 ile karşınızdayız.

Einhell Bavaria bap710
Bavaria BAP710 Tilki Kuyruğu Kılıç Testere 710 W (Einhell Garanti)

En Kaliteli Tilki Kuyruğu Markası Hangisi?

Birçok ahşap testeresi markası var peki en iyi tilki kuyruğu testere hangisi? : Bosch, Makita, Einhell, Dewalt ve Hyundai gibi. Üreticilerin bir çoğu iyi bir performans göstermesi için kaliteli malzeme ile üretim yapıyor.

Dikkat ederseniz testereden ve yapı marketten bahsediyorsak Alman teknolojisi ve üretim prensiplerini göz ardı etmememiz gerekiyor.

Uzun yıllar kullanabileceğiniz bahçe işlerinde kullanılmak üzere tasarlanan ağaç testerelerinin yanı sıra kemik doğramak için farklı modellerde testere çeşitleri mevcut.

Tilki Kuyruğu, Kemik testeresi kullanım alanları
kemik kesmek için tilki kuyruğu testere

Kesim işlemi yapılırken testere bıçağının keskin olması oldukça önemli. Ürünlerin sap kısmında el anatomisine uygunluk ve ergonomi aranması gereken bir özellik ve Bavaria bap 710w bu konuda da tam aradığınız ürün.

Hassas kesim işleriniz için özellikle büyük kemikleri kolaylıkla yemeklik hale getirebilirsiniz. Kemik kesme işleminin yanında et kesim işlemlerinizi de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Elektrikli aletler içerisinde yer alan kemik kesme testeresi modelleriyle işinize göre farklılık gösteren testerenin ucuna farklı bir uç alarak çeşitli işlerde kullanabilirsiniz. Kurbanda kemik kesmek için testere, kemik kesme makinası tilki kuyruğu, kurban kemiği kesmek için testere tüm detaylarıyla burada.

Einhell Kemik testeresi ahşapta uygulama

Tilki Kuyruğu Kemik Testeresi Kaç Lira?

Ev içerisinde mutfakta kullanıma uygun tipleri tercih edebilir. Kurban bayramında yoğun kesim işleriniz için kullandıktan sonra ev içinde de küçük işlemler için kullanabilirsiniz.

Burada ürünlerin ağırlıklarını değerlendirmeniz önemli. Et testeresi en ucuz fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz. Kemik kesme makinesi uygun fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Tilki Kuyruğu Nedir Ne İşe Yarar?

Et ve kemik kesme için el testeresi ile kurban bayramı sonrası hazırlıklarınızı yani yiyeceklerinizi dilediğiniz ölçüde küçültebilir, çorbalarınızı ve yemeklerinizi lezzetlendirebilirsiniz.

Elektrik gücü ile çalışan testere ileri geri bir başka deyişle vargel mantığıyla hareket ederek kemik, kalın et ve dondurulmuş gıdanızı keserek sizi yormaz. Özellikle ergonomik özellikleri ile çok az enerji harcayarak çok fazla kesim işlemi yapmanızı sağlar.

Elektrikli aletler işlerimizi daha kısa sürede sonuca ulaşması noktasında bizlere yardımcı olur. Elektrik motorları sayesinde yüksek enerjiyi kısa sürede sağlar.

El ile kaygan ve sert olan kemikleri doğramak oldukça zor ve zaman alır. Kemik testere bıçakları antimikrobiyal özelliğe sahip oldukları için kısa sürede temizlenir ve kullanımı kolay.

Bavaria 710 Kaç Watt?

Boch marka kemik testeresi

Elektrikli kemik testeresinin modelleri farklı motor gücü ve büyükleri ile üretilir. Ancak sizin her işinizi görecek ve uygun fiyatlı olan ürünü tercih etmenizi öneririz.

Ortalama olarak ev içi ve kurban bayramı sonrası kesim işlemleriniz için 700w civarı bir ürün işinizi görecek daha fazla maliyet oluşmasının önüne geçecektir. Kampa web sitesi üzerinde yer alan kullanım alanları farklı, son derece uygun tilki kuyruğu testere fiyatları ile daha fazla el aletleri satın alabilirsiniz.

Tetik mekanizması ile işleyen alet parmağın baskısına göre yavaştan hızlıya doğru kademeli hız ile işlerinizi kolayca halledin. Devir hızları 800 ile 5000 arasında değişirken işinizi kısa sürede halledebilecek olan ürünümüzde bu değer 2800 devire kadar çıkar.

Bavaria Bap 710 Ürün Özellikleri

Bavaria Bap 710 kutu içeriği
  • Elektronik hız kontrolü,
  • Aletsiz paslanmaz çelik bıçak değişimi: Ekstra bir alete ihtiyaç duymadan bıçağı kolayca çıkarılıp takılabilir.
  • Büyük ve yumuşak el yormayan kavrama alanı,
  • Ergonomik tutma alanı,

Bavaria Bap 710 Teknik Özellikleri

  • Şebeke beslemesi : 220-240 V | 50 Hz,
  • Güç: 710W,
  • Vuruş sayısı : 0 – 2800 dk,
  • Strok yüksekliği : 20 mm,
  • Ahşap kesme derinliği : 115 mm,
  • Çelik kesme derinliği : 10 mm

Tilki Kuyruğu Testere Ağaç Keser mi?

Ahşap, kemik, çivili veya içinde metal olan ahşap, metal, paslanmaz, dondurulmuş gıda ürünleri, beton, tuğla, ytong, plastik, alüminyum gibi birçok malzemede kesme işlerinizi yapabilirsiniz.

Ancak testerenin ağaç kesimi için özel olarak tasarlandığına dair bir bilgiye ulaşamadım. Eğer testerenin ağaç kesimi için uygun olup olmadığını öğrenmek isterseniz, testere üreticilerine veya satıcılarına danışmanızı öneririm. Ürünümüz ahşap kesim işleriniz için uygundur.

Et, Kemik Testeresi Kaç Watt Olmalı?

Farklı watt değerlerinde et kesen testereler de mevcuttur. Hangi watt değerinin sizin ihtiyacınıza uygun olduğunu belirlemek için, testere üreticilerine veya satıcılarına danışmanızı öneririm. 

Temel kesme işlemleriniz için bir kere kullandıktan sonra yanınızdan ayırmayı düşünmeyeceğiniz fonksiyonel ürün elektrikli tilki kuyruğu testereden alabilir. Ev tipi kemik testeresi modelleriyle uygun olan et hızarı çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Tilki kuyruğu testere tavsiyemiz burada sona erdi.

Daha fazla hırdavat ve tesisat ürün bilgisi için tıklayınız. Bavaria Bap 710 kemik testeresi, tilki kuyruğu testeresi fiyatları, şarjlı kemik testeresi fiyatları ve satın almak için tıklayınız. Akülü tilki kuyruğu testere için tıklayınız.

Bir Yorum

  1. Nasıl sipariş verecem ve ödeme nasıl oluyor birde fazla yedek bıçak istiyorum 5 adet kemik ,ağaç ,demir testeresi olacak nasip olursa selamlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu