Hırdavat/Tesisat

Elektrikli Çim Biçme Makinesi Önemli 5 Özellik

Bavaria elektrikli çim biçme makinesi, çimin biçilerek kuruyan köklerin ve sapların tazelenmesini, boy oranının eşitlenmesi ve sağlıklı biçimde uzamasını sağlar.

Güzel çimler dünyanın her yerindeki bahçelerde en çok görülmek istenen şeylerden biridir. Bahçesi olan herkes yemyeşil, bakımlı bir çime sahip olmak ister.

Nasıl bir ev, en değerli eşyalarla döşense de halısı, perdesi, döşemesi olmadan dekorasyonu eksik olursa. Aynı şekilde çimensiz, toprağın rengi görünen bir bahçe en nadide bitkilerle dolu olsa da tamamlanmış sayılmaz. Çimin dekoratif öneminin yanında bahçenize ve size birçok faydaları bulunmaktadır.

Hatta bunu şu şekilde; örneklendirebiliriz tabi, sağlıksız uzayan saçlarımızın yani kırıklarımızı aldırıp kestirdiğimizde saçlarımız daha canlı gür ve nefes alan bir saç haline dönüşüyorsa, bitki ve çimlerinde nefes almasını sağlamak ve canlılıklarını tazeliklerini geri kazanmak için en yararlı ve yardımcı, hızlı sonuç alabileceğimiz yöntem diyebiliriz.

Bavaria 32cm Bıçaklı Elektrikli Çim Biçme Makinesi 25 Lt Hazneli 1000 Watt

Bavaria elektrikli çim biçme makinesi, 32 cm genişliğinde keskin bıçağı sayesinde ıslak da kuru çimlerinizi rahatlıkla biçebilirsiniz. 3 Kademe ayarı mevcuttur. 30 mm, 40 mm ya da 55 mm yükseklik ayarı yapabilirisiniz.

1000 wattlık motor gücüne sahiptir. 25 litre hacimli plastik sepet ile donatılmıştır. Sessiz ve kolay taşınabilir özelliğe sahiptir.

Çim Biçme Makinesi Nasıl Çalışır ? Makinenin altında ki keskin kesme bıçakları sayesinde bitkilerin ve çimlerin saplarında kesiklere neden olmak için dediğimiz gibi bir bıçak veya bir kablo parçası döndürerek çalışır.

Bitkinin kesilmesiyle boyunun çok daha hoş bir görünüme kavuşması ve yeşillenmeye başlaması an meselesi diyebiliriz yani bahçemizde tertemiz yemyeşil bir görüntü ve bizi ormanlara kırlara andıran görüntüsü çimen ve toprak kokusuna ve bitkilerin daha sağlıklı olmasını istiyorsak uygun bir çim biçme makinesi işimizi kolaylaştıracaktır.

Çalı Biçme Makinesi Ürün Özellikleri:

Güç kaynağı: 230V ~ 50Hz Güç: 1000W

Devir: 3450 rpm

Biçme sistemi: 3 ayar 30mm – 40 mm – 55 mm

Biçme genişliği: 32cm

Sepet kapasitesi: 25 Litre

Ağırlık: 8,4 kg

Tekerlek çapı: 125 mm

***

Çalı Biçme Makinesi blog yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.

@kampaticaret olarak instagram da beğeni ve yorumlarınızı bekliyoruz.. 

Bizimle iletişime geçmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır. 

Diğer blog yazılarımızı okumak için sulama pompaları hakkında

Çim biçme makinesi fiyatları için tıklayınız. Kablosuz kullanım için akülü, benzinli ot biçme makinesi incelemesi için tıklayın.

Hoşçakalın sağlıklı ve iyi günler dileriz…

Başa dön tuşu