Sıcak Su Hidroforu Nedir? Basınç Pompası 2024

Sıcak su hidroforu, güneş enerjisini yararımıza kullanmak için ideal bir ürün. Sıcak havaların gelmesiyle gerek sosyal hayatımız, gerekse rutin yaşantımız etkilenir.

Bazı zamanlarda güneşin tadını çıkartırken bazı zamanlarda ise sıcaklık sebebi ile feryad ederiz. 

BP260H-RD Güneş Enerji Basınç Arttırıcı Pompa, Sıcak Su Hidroforu

Güneş Enerji Sistemleri Performansı için Sıcak Su Hidroforu

Güneşin doğal enerji kaynağı olması, güneş enerji sistemleri edindikten sonra maliyetinin olmaması dolayısıyla sık kullanılır. Güneş enerjileri yazlık ev, sulama sistemi, karavan, tekne, kampta pratik ve ekonomik çözüm sunar.

Güneş Enerji Sistemleri Paketleri

İhtiyaçlarınız doğrultusunda güneş enerji sistemleri genellikle paket halinde satılır. Elektrik ya da sıcak su temini için kullanacağınız sistemde de paketler değişkenlik gösterebilir.

Welko lpa sıcak su hidroforu

Sıcak su hidroforu bu pakete dahildir. Kampa ailesi olarak blogumuzda alanımız olan su temini ile alakalı bilgileri sizinle paylaşmak istedik. Güneş enerjisi sistemi bağ evi paketi satın almak için tıklayın.

Güneş enerjilerindeki sıcak suyun basınçsız gelmesi sıcak ve soğuk suyun karışmaması nedeniyle sıcak su hattına takılır. Sıcak suyun basınçlanmasında sıcak su hidroforu kullanılır.

Örnek verecek olursak çok sıcak ya da çok soğuk suyu istenilen sıcaklığa getirebilmek için karıştırmak gerekir. Karışan suyun bir anda soğumaması ya da bir anda ısınmaması için sıcak suya dayanıklı hidrofor devreye girer.

SESSİZ Güneş Enerji Basınç Arttırıcı Pompa, Sıcak Su Hidroforu
Sıcak Su Hidroforu Nedir? Basınç Pompası 2024 6

Diğer yandan ise ev içinde su ile çalışan termosifon, çamaşır makinesi gibi ürünler de basınçlı su ile çalışır. Başta dediğimiz gibi sıcak su hidroforu suyu basınçlandıracağı için ürünlerinizin kullanımında da size fayda sağlar.

Manuel ve otomatik olmak üzere iki farklı çalışma şekline sahip. Manuel modda elektrik fişi takılı olduğu sürece çalışır.

Otomatik modda ise siz musluğu açtığınızda çalışır kapattığınızda durur. Sıcak suya dayanıklı ürünlerdir ve tüm güneş enerji sistemlerinde sorunsuz çalışır.

Kampa Ticaret uzun yıllardır havalandırma ve sulama sistemleri hizmeti veren uzman personelimiz mevcut. Çağrı merkezimizi size en uygun sıcak su hidroforunu bulmak için arayabilir.

Sıcak su hidroforu montaj ve kurulum şeması
Sıcak Su Hidroforu Nedir? Basınç Pompası 2024 7

Teknik bilgi ve öneri alabilirsiniz. Tüm hidrofor bloglarını incelemek için. Müstakil ev için hidrofor seçimi yapmak için tıklayın.

Bayisi olduğumuz Wilo, Sumak, Pedrollo, Leo gibi Türkiye’nin önde gelen markalarına ve markaların sıcak su hidroforuna  www.kampa.com.tr den ulaşabilirsiniz. Sıcak su basınç arttırıcı pompaları inceleyin.

Hidrofor hakkında detay bilgi için tıklayınız.

Bilgileri faydalı bulduysanız unutmadan Yorum Yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu